mandag 6. februar 2012

Mildt igjen ute nå

Det er begynt å bli mildt ute igjen og det er godt da det har vært en kald periode. Trodde det skulle bli kaldere men. Fyr i ovnen er godt.Hærlig å høre på veden som knitrer og varmen som stråler fra ovnen og den rolige flammen som beveger seg. Kos er det rett og slett.


Koselig er det da i tillegg å sitte og slenge beina oppi sofaen med et godt lesestoff, og bare kose seg med masse godbiter for øyet og drømme seg bort og bli inspirert.


Tror nok dette er det bladet som gir meg mest for pengene. Denne utgaven var bra og jeg brukte lang tid på å lese det.

 Fra gangen


Liker så godt disse bokstavene som er hjemmelaget av min mann. Måten han sier det på når de ble til er  at "de satt inne i busken så jeg bare skar di ut jeg". Jeg har også bestilt meg en liten tallerkenhylle til å ha over sofaen der hvor jeg har et svart bilde hengende. Hyllen er det mannen som skal lage.


Strikket lue til Sondre og pappaen lagde dusk, han er ræser på det. Dette er da liksom en Raufosslue. IL sine farger (svart og gul). Han bruker luen hver dag og syntes den er så god. Nå vil mannen ha maken så skal lage en til han også. Skal også strikke en i fargen rødt,hvitt og blått.


Måtte prøve meg på å hekle ei lue også da til meg selv. Hadde noe garn liggende og flaks for meg var det denne type garn man trengte til den oppskriften jeg brukte. Igjen er det mannen som har laget dusk. Denne skal jeg hekle flere av men i andre farger.


Her ligger hundene og koser seg under teppet. Ser bare rompen til Felix som stikker ut. Slik ligger de hele dagen under dette teppet og koser seg.


Tok av teppet litt og der stikker de hodet frem.


Har tenkt å ta dem med på miljøtrening men lurer på om de syntes det er for kaldt siden det arrangeres ute. Med klær og potesokker tror jeg det skal gå, men får se ann temp ute.


De er så usikre på mange fremmende som kommer med en gang så er nok greit å få de vant med andre. Bor jo midt oppi åsen vi når vi er ute og går er det ikke mange vi møter for å si det slik.


Venter så på våren og ikke minst på Påsken. Er ikke lenge før nå. 

Ha en flott uke!


2 kommentarer:

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails