onsdag 18. mai 2011

17. mai


For en hærlig 17. mai vi alle hadde. Vi stod opp veldig tidlig og hadde verdens beste tid. Det tar jo en del tid å kle på bunad på Sondre og meg og da er ikke stress det beste. Da vi stod opp var det grått ute og like etterpå striregnet det. Ikke lenge før vi skal dra letner det og sola kommer. Kunne ikke passet bedre. Kan ikke si det var varmt i været men sola varmet jo godt. Det var flott vær under toget, og etterpå var det lek og moro på skolen. Kaffe, is, brus og kaker ble det også inne på skolen. Flere i vår familie var også der så vi satt rundt et stort langbord. Koselig som vanlig.
På slutten av dagen da lekene nesten var over begynte det å småregne litt av og til. Var hos min svigerinne og familien og spiste koltbord. Under spisigen begynte det å tordne, men vi satt under tak så det gjorde ingen ting selv om det kom litt duskregn inn. Kan merkes på halsen i dag ja, den er ikke bra. Det ble sent da vi kom hjem etter enda en soft is hehe. Sondre ville absolutt se fyrverkeriet men skulle legge seg og vi skulle vekke han, men han var det ikke å få liv i nei.
1 kommentar:

  1. Har hørt om din verdens beste mann ble avskilt.
    Hvorfor ikke tok seg råd til EUkontroll? Hvis han er verdens beste mann hovrfor ikke han er verdens beste til å ordne ting?

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails