søndag 27. mars 2011

Flytte klokken hit eller dit?

Lenge siden jeg har blogget, men har litt problemer med dataen for når det virker det blir litt for mye bruk av CPU eller hva det nå enn heter og da slår den seg av så må nok restarte den tenker jeg.

I mellomtiden har jeg hatt bursdag jippi!!! hehe fikk to fine lysestaker av svigerinnen min med familie. De var opprinnelig brune men fikk tillatelse til å lakke de om jeg ønsket det. De var litt for høye der de skulle stå så de ble lakkert i sink hatt i hvite steiner, hvite lys og blonder. Nå står de her på gulvet og lyser kjempefint. Sink og hvitt er så fint i sammen.Har dere flyttet klokken da? Hater å flytte klokken til denne tiden for nå må jeg opp en time før og legge meg en time før. Merker det så godt, tar en eeeeeevigeter å bli vant med det. Den "normale" tiden er vintertiden, den vil jeg ha heeeeele året. Vente helt til slutten av Oktober da *sukk*.


6 kommentarer:

 1. Så flotte lysestakene ble! Helt enig at hvitt og zink er nydelig kombinasjon. Flott blogg du har også, skal bli en glede å se innom deg fremover. Enig med deg at sommertid er styr, det burde vært sommertid hele året. Merker det godt når jeg skal stå opp, jobber turnus som sykepleier, og må opp kl. 05.00 på tidligvakt. Vi har også veldig kort hviletid mellom sein og tidligvakter, så tidsforskjellen merker jeg i lang tid. Søndagsklem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Heioghopp!
  Så koselig blogg du har, med masse koselige detaljer og duppeditter som falt i smak :)

  Derfor har jeg gitt deg litt oppmerksomhet til deg inne på bloggen min :)

  klemmer lillemy

  SvarSlett
 3. Hei! Veldig koselig blogg med masse flotte bilder. Legger meg til som følger=)

  SvarSlett
 4. // jepp.. det har jeg. nja, ikke så fine, haha! var for skakke hjørne tenner, og de ble bare værre og værre, så da måtte jeg bare sette på da, men nå er de rette og fine, så sku bare ønske jeg kunne ta det av nå!

  SvarSlett
 5. hvor har du kjøpt koppene? :)

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails