søndag 24. oktober 2010

Soverom

Jeg har ikke fått blogget om soverommet vårt ennå så jeg var oppe og knipset litt nå så dere sår se.

Glemte å slå på lysene ved sengen så får gjøre det

 Min side er på venstre side. Sengegavl er laget selv og Sondre har en tegning som han har hengt opp over hodene våre. Jeg er veldig glad i dette sengeteppet som er fra....hmmmm...å jeg kan jo ikke huske hvor det var fra en gang grrr....men er bestilt fra utlandet  og det er håndlaget. Makram i teppet og i putene. Har også noen løpere som er fra det samme. teppet er veldig tungt og må være to stykker for å få det på ordentlig.

Rommet har brystning og tapet over. Tapeten er malet i caffelatte og den mørke neders er en egenlaget svartfarge (laget hos fargehandel) som går litt i grå og er ikke sånn veldig svart svart om du skjønner. Jeg elsker denne svartfargen. Helt enkle nattbord som jeg har malt
 i caffelatte, til jeg finner andre bord som jeg faller for.


Makrame sengeteppe

Jeg har svart persienne på soverommet og svarte gardiner noe som gjør det helt mørkt uansett årstid og tid på døgnet. Hærlig rom å sove i. Gammel stol som mannen har trekt opp i et stoff vi fant hjemme i en skuff, men nå har jeg funnet et annet stoff jeg kunne trekt den opp igjen i. Hundeburet keiko sover i om natten. Her har han madrass, en annen pute og en babydyne med biler motiver på som han har over seg. Der ligger han under til morgenen, da kommer han oppi til oss for å kose litt. Vi koser litt under dynen før han legger seg i sengen sin selv også.


På venstre side her på veggen skal jeg ha et veggord eller mer en setning, men jeg er litt treg med å få bestilt det. Men har funnet nettside for den jeg skal ha og den blir ferfekt. På høyre side av vinduet skal jeg ha en knaggrekke hvor jeg skal ha morgenkåpen min hengende og litt småpynt.


 Mitt nattbord med brudebildet av oss og bilde av Sondre og Tobias. Søakenbarnbildet tatt i barnehagen.
Litt  blader og bøker under da.

 Forbokstaven min

 Mannen sitt nattbord. han har bildet av Sondre fra barnehagen. Han har også forbokstaven sin.


Skapet her er hjemmelaget da det er skråtak her. For å få brukt all plassen godt var dette veldig praktisk. Det svarte er av stoff, gardinstoff faktisk. Noe malingsjobb er igjen her.

Keiko ville også være med


 Da har vi beveget oss inn på Sondre sitt soverom. Mannen lagde denne sengen da Sondre var 3 år tenker jeg han var og skulle endelig få eget rom. Dette er da gråtass som var det som var det store. Nå går det i Star Wars og sånne legofigurer, men sengen sin er han fortsatt glad i.

 Ryddet på rommet hans i dag og fikk vasket litt og fikk ut masse poser med bamser, noen måtte jo være igjen som er trøkt oppi denne gule greia. Stakkars bamse som er helt klemt her.
dette soverommet er det største rommet og her var det vi som bodde helt til vi fikk gjort om det andre rommet slik at Sondre kunne få dette. Den røde kassen er det masse biler i, og der kunne jeg tenkt meg å få ryddet litt ja....vente til Sondre ikke er hjemme da tenker jeg....fæl som jeg er....

 Her er det 3 hyller med bøker og resten er det for det emste lego som står i hyllene. Han elsker lego som sagt.

 Er så mye flott lego å få

 Sondre har besøk av tobias i dag. Skulle ikke tro vi hadde ryddet i tingene hans men det er jo noen kasser med Biler biler og utstyr, og annen kasse med Lego, småkasser med Gormiti og Bacugan.
Umulig å ha det minimalistisk hos en 7 åring.


I kveld skal jeg kose meg med en spadusj med denne deilige oljeskrubben her, og den lukter deilig.

Oljedusj

Andreetasjen vår består av foreløpig 2 soverom og det 3 er under oppussing, og ei loftstue som Sondre disponerer til tv og spill og andre aktiviteter. Jeg har igjen å male ferdig der oppe og få til et annet rekkverk.

Da er kaffen klar så avslutter her. Ha en fortsatt god søndag dere!


1 kommentar:

  1. Hvor har di fått tak i den flotte lego sorteringshylla di? ��

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails