søndag 27. juli 2014

Sommertid!

Fått beiset terrassegulvet i grått med hvitt og ble veldig fornøyd med det. De (les: Byggmakker) anbefalte beis og ikke olje da en må olje det et par ganger i året, mens å beise holder annehhvert år. Det er et gammelt gulv og det har ligget teppe under taket og der er jo treverket lysere, litt dumt for det ble så fint å beise oppå det som er slitt og noe grått fra før. Så litt fargeskille ble det men det gjør ikke noe.


Så hadde vi et forferdelig vær og det haglet digre isklumper som ødela taket på verandaen vår så det var litt av en opprydding etter det. Så nå må vi få lagt et nytt tak der. Blomstene fikk seg også en skrell men de kommer seg vel igjen.


 Laget stige nedi bakken og hengt opp litt blomster og så er det en slik klatreblomst som går i lyktestolpen. Det er reine ugraset men det er fint når det klatrer her. Hengt opp litt tråder som den kan klatre i. 


Hekle litt og koser seg med vin etter at man har beiset en levegg og er ferdig med søpleskur. Bilde av det kommer senere. Nå gjelder det å få ryddet opp litt generelt ute og få sådd litt plen der hvor vi lager en kant og fyller i samt et blomsterbed. Bilder kommer.


Det er så kos med utetid og fikse og ordne ute med blomster.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails