tirsdag 10. juli 2012

Danmark 2012

Endelig var det ferietur til Danmark i år. I fjor så var vi ikke på noen ferietur annet enn i august da vi dro til Bulgaria. Så det var ganske kjedelig å ikke ha noe å gjøre på selve sommeren og i ferietider. Da bestemte vi oss for ferietur allerede da. Vi tok Stena Line til danmark og på båten eller skipet som det heller kalles var temaet pirater og vi så på show og hadde det helt fantastisk da Sondre koste seg under hele turen. Vi hadde bestilt alt på forhånd selvfølgelig så alt var klart. Vi hadde bestilt hytte på Riis camping og campingplassen var helt utrolig. Så masse og gjøre for barn der. Svømmebasseng for store og små, to vansklier, boblebad, hoppepute, flere trampoliner, 3-4 hjulinger, geiter, lekeplass og masse mer. Her kunne man bare vært en uke uten om å ha noen andre aktiviteter.


Hytta vår. Akkurat grillet.


Svømmebassenget


På plassenVi måtte jo selvfølgeøig besøke Løveparken Givskudd zoo. Der brukte man sin egen bil og var på zafari. Det var ganske spennende. Også hadde man gåzafari hvor man gikk sammen med dyrene. Har sett så mange dyr jeg ikke ante fantes hehe.


Se på denne karen.Her ligger løvemoren og passer på barna sine.


Ser så snille ut atte, men de er jo ville så spørs om det hadde vært så smart å gå bort til de.


Vi gikk sammen med apene. De gikk ved siden av meg på stien.


Det var selvfølgelig dyrepassere der som passet på så ikke apene skulle bli for pågående.


Det var ganske spesielt å se en diger gorilla. Bare et glass som skilte og han satt og så på oss. Det var også en nyfødt der inne og det var moro å se moren passet på den og bar den rundt.


Sondre har blitt sterk i det siste. Ble nesten litt redd han.
Dette er nesehornet sitt bur som står på utstilling.
Er å anbefale og ta turen innnom her i Løveparken.


Vi var også i Legolans to dager.
Vi fikk se pingviner. Så søte de er.


Sist vi var i Legoland var i 2009


Det er utrolig hva de lager av lego. Sondre tok de to værste berg- og dalbane der og den ene har fritt fall. Helt utrolig moro.
På hjemturen hadde vi bestilt oss en natt på The Reef hotell og der har vi vært en gang før men de har gjort om hele og det har blitt skikkelig tøft. Det er badeland med temaet pirater og mange artige basseng egentlig med hodeskaller nedi og skatter ol.
På kvelden spiste vi skagerakbuffe og koste oss og etterpå kl 21 på kvelden viste de Pirates og the carribean på deres kno som vi så på før vi gikk og la oss.
Det var en kjempefin ferietur vi vil minnes lenge og leve på i hele ferien. Men vi skal på noen dagsturer også i løpet av ferien. Iaugust drar vi til Tyrkia igjen og vi gleder oss.


I går var vi på kino og så på Istid 4 i 3D og det var artig. Utrolig god kvalitet på filmen. Onkel Per Arne var med og han betalte hele greia. Min snille gode onkel.


Neste film på kino har vi lyst til å se på Spiderman i 3D :))) og snart kommer Madagaskar :)))

Det var også litt annet enn interiør som det striami skal handle om men det må det bli.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails