søndag 1. april 2012

God Påske!


Det var lenge siden jeg har blogget nå. Men har vært mye å gjøre på skolen med flere oppgaver og eksamener. Skal snart i gang med den siste eksamen dette året. Godt å bli ferdig ja.


Sondre kom hjem fra skolen med blomster. Smeltet hjertet til mamma så veldig. Hvert år kommer han med blomster og det er så koselig. Han har alltid plukket blomster på våren siden han var veldig liten.Jeg har også rukket og fylt 35 år. Feiret med de nærmeste med litt kaffe og kaker, ikke noe stort. Føler meg som bare litt over 20 he he he.


Så tenkte jeg å vise litt fra 2. etg som er under oppussing og opprydding. Her er det tv stuen som Sondre på 8 1/2 år som spiller og ser på tv og leker med lego.


Sofaen er en gammel sovesofa som bestemoren til Lars arvet etter henne. Denne ble han lovet da han var et par år gammel. Nå er  den blitt helt utslitt. Mangler å sette på lister på tak og vegger og male. Litt kaos er det oppå her da det er blitt brukt som lagring noen deler av 2.etg. Den døren der går inn til et rom som mangler å legge tak og gulv. Der er det nå en lagringsplass men der skal det ryddes ut av og rommet skal ordnes. Da har vi 3 soverom oppå her og en stue. Bak soffaen er det et vindu som også skal få komme mer frem. Skal kjøpe andre møbler her fra Ikea, er litt usikker på møblering men har et par ideer.


Vi har fryser oppå her og en haug med dvder. Det skal komme en flatskjerm her slik at plassen blir utnyttet bedre.


Mangler litt rekkverk som også skal få komme på plass og males hvitt. Tenkte at tak og vegger skal males egghvit for å få utnyttet lyset godt. Nå er det malet caffe latte et strøk og syntes det ble litt mørkt så der for bytte farge. Det er litt rot til høyre her så derfor ikke bilde enda men det kommer senere he he.
Men det er ganske stort oppå her egentlig i tillegg til store soverom. Skal ikke klage. Det jeg savner oppå her er en do og det vil jeg få til med tiden med planlegging av større bad, vaskerom og kjøkken.
Gleder meg til å få det ferdig, da er det blitt et drømmehus :)


Her er vinduet som er i fin størrelse og gir masse lys. Spennende å få det ferdig og ikke minst få nye møbler oppå her. Men tenker at det siste soverommet må gå først så denne stuen.
Og planen er å starte så fort som mulig. Liker ikke å "spare" alt til sommerferien. Våren er tingen å gjøre slike ting på.


Fått av min svigermor.God Påske alle sammen! Hva skal dere? Vi drar nok en tur til Golsfjellet men først har jeg et par arbeidsdager. Campingvognen og spikerteltet skal ryddes litt ut av da det er skal selges. Blir det ikke solgt når det står oppå der så tar vi det med hjem og selger det her. Til salgs lapper skal henges opp alle steder.


Litt vemodig å selge


Mange hærlige timer vi har hatt


Men føler det er behov for å prøve noe annetVært brukt så lite de siste årene at da er det greit å selge det. Det koster også endel i året og drive med denne interessen.

God Påske 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails