mandag 16. april 2012

Antikk

Slik som det snødde i går og det ble endel snø av det, men i dag har det smeltet så og si alt.
Påsken gikk fint. Vi koste oss på Golsfjellet hele familien. Vi besøkte pappa og samboer på hytten like ved og dro til Vasetdansen slik at Sondre og bestefaren sin kunne få kjøre helikopter. Det var skikkelig moro. Et par tanter og onkler og et par søskenbarn av meg var også med, og etterpå dro vi og drakk kaffe og spiste vafler på cafeen på Vasetdansen. Var ikke så heldig med været, det var kaldt og det snødde bittelitt. 


På lørdag etter jobb dro jeg på brukt og antikkmessen da jeg er på utkikk etter litt av hvert og jammen fant jeg ikke det meste av dret jeg var ute etter. Slik som disse gamle damevantene.


Gammel børste og kam. Det er gravert Margith på børsten. Dette skal jeg pusse så det blir vakkert igjen. Kammen er laget av bein.


Tobakkseske


Gamle små flasker


Sterke hostedråper. Lurer på om det kunne være morfin de leverte ut på den tiden.


Skrevet ut i 1930 og det står på flasken hvordan innholdet skal brukes. Har ikke klart å tyde det som står på høyre side ennå.


Det ble en vakker settekasse på meg og ble bare så fornøyd da jeg gikk ut derfra med denne.Nå er jeg ute etter speil til dette settet.Dette er kamera til Lars som vi har tatt ned fra fjellet igjen da vi har tømt stort sett hele vogna.


Lærslire og kniv. Disse tingene er noe som er vært i huset her siden vi kjøpte det.


Fint mønster inni.Fyrstikkeske. Lager slike selv, men likte denne så godt så derfor ble den med meg hjem.

Vet det er mange som leser bloggen min, og det hadde vært hyggelig om dere kunne lagt igjen en hilsen til meg. Vet det er mange som ikke vet hvordan man legger igjen en kommentar men dere trykker på Hyggelige kommentarer, Skriv en kommentar, velg kommentar som, velg Navn/ Url6 kommentarer:

 1. Fine ting...jeg måtte også dit en tur,kjøpte den andre børsten og en avlang...synes de var såå fine ;)bestillte meg faktisk stand plass til høstmarkedet :)klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de er kjempefine. Mangler bare speilet jeg nå. Så spennende at du skal være der til høsten. Har tenkt meg en tur dit da også. Ser du selger møbler, de er kjempefine. Er det møbler du skal selge til høsten?

   Slett
  2. Ja, det blir gamle møbler som er pussa opp ;)blir spennende å være med på..hehe

   Slett
 2. Så fine ting :-) flink som du er til å sette sammen og fikse på ting :-) klem tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig svar :))) Vet ikke om jeg er så flink til å sette sammen ting men det blir da noe he he he.

   Slett
 3. Du har det virkelig fint, Camilla, Kreativ og masse fantasi...
  Kikker litt innom av og til, får masse inspirasjon, men får det liksom ikke til like flott som deg...
  Siv

  SvarSlett

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails