tirsdag 17. august 2010

Mitt første blogginnlegg

Da får jeg prøve å legge ut mitt første blogginnlegg.

Jeg elsker interiør og kommer til å blogge mye om det. Jeg elsker mine robuste møbler som sofa, stuebord og spisestue i mørke farger. Jeg kunne nok tenkte meg å bytte ut sofaen med en beige eller hvit stoffsofa. Men tenker på hvordan det skal gå med en bilmekker i huset..hmmm...vaskbart må det i allefall være. Eller at han har sitteforbud. Da er vel det siste best. Men man bør vel inkludere mann,barn og dyr i valg av sofa som blir brukt mye, det vil jeg i allefall tro er smart. Jeg skal også male tremøblene mine egghvite, noe jeg gleder meg veldig til.

Jeg er også glad i å fotografere men er helt nybegynner på det men øvelse gjør mester sies det, så da er det bare å knipse i vei.

For ikke mange månedene siden lærte jeg meg å strikke, og jammen har jeg ikke strikket en haug med tovede votter, tøfler og vinposer. Blir noen ålreite julegaver tenker jeg. For et par uker siden lærte jeg meg og hekle også, jeg trodde jeg aldri skulle noen sinne hekle. Bra man kan overaske seg selv av og til ja.

På lørdag drar vi til Tyrkia noe vi gleder oss veldig til. Faktisk vår første sydentur ever, nesten flaut he he. Har ennå ikke startet pakkingen men har da laget meg en huskeliste.

I morgen starter sønnen i 2. klasse og det gleder han seg til. Merker at ferien har vært lang for han. Kjeder seg litt og er litt mindre blid om dagen.


Får ikke tatt noen bilder nå for det er for mørkt, men skal ta noen bilder senere og legge ut etterhvert.


1 kommentar:

  1. hej Camilla. din brevvän Pernilla från sverige här. Har äöntligen kommit in på din blogg. hoppas du vill titta in på min också:)
    ha det bra
    kram

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails