torsdag 27. september 2012

Oppussing

Nå er det en tid siden jeg har blogget, men pga sykdom har jeg bare ikke orket.
Dere husker kanksje jeg blogget om denne som jeg skulle male.

Før:Etter:


Jeg har malet den i egghvit tre stjerners som er til gulver og trapp. Det var det jeg hadde for hånden, og den er jo veldig slitesterk og syntes det ble veldig fint. Fornøyd.
På sidene kan man ha blader så der har jeg noen gamle blader. I hyllen har jeg interiørblader og et vatteppe som har en så fin lys blåfarge. Skulle gjerne hatt dette i rosa også men det har jeg ikke kommet over enda.
Jeg liker godt fargen pudderrosa så det vil jeg gjerne ha litt av rundt om i stuen, men er også glad i pudderblått som jeg kaller det. Duse farger rett og slett.

 
Over bordet på veggen på muren har jeg skrevet med antikkrosa "Dream", mannen kunne tenkt seg å lånt skriften ved barstedet hans og kuttet ut "e" slik at det står "Dram" He he men det får han jo ikke lov til.

Stuen
Denne murbiten skal jo tas ned etterhvert når stuen skal pusses opp skikkelig igjen. Skal ta av alt på veggene og isolere på nytt og ha på nye plater. Vet ikke om det blir ferdigmalte plater eller om jeg skal gå for glatte vegger denne gangen, men det heller nok mest mot glatte vegger som skal være lyse. Jeg tenker også mye på listverk og vil ha fine profilerte lister som er noe bredere enn vanlig. Det har jeg i gangen og liker de godt. Nytt gulv ser ejg virkelig frem til og med litt varme. Jeg vil ha skikkelig tregulv som tåler litt og har lyst til at det skal være hvitbeiset/lakket. Men før man går på stuen så er det større prosjekt som planlegges og det er større kjøkken, bad og vaskerom. Det koster, men må gjøres. Gruer meg litt men gleder meg masse :)
Denne høsten skal det prioriteres oppe så jeg får ferdig soverom nr 3 og loftstue, og det er fint å sysle med i vinter.


To matbokser jeg bare måtte dra med meg hjem. Er så glad i disse motivene og siden jeg er gal etter matbokser så måtte jeg jo kjøpe disse.


 Nå forberedes det til julemesse sammen med noen andre med hjemmelagede ting. Gleder meg masse til det så nå er det å strikke og lage masse søte ting. Jeg hadde selv tenkt å ha et slik lite julemesse neste år i Løa, planla det for litt over 2 år siden, men oppussingen inne i Løa har dratt ut slik, og andre prosjekter har måttet kommet før så da er det like greit å bli med noen andre og lage til litt julekos.
2 kommentarer:

  1. Velkommen tilbake. Husker godt bordet ditt, og jammen ble det fint - og så praktisk da :)

    Legger meg til som følger.
    Har gavedryss hos meg - du rekker å melde deg på :)

    :) Inger

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen :)

Dere som ikke vet hva dere skal kommentere som, kan velge anonym bare:)

Related Posts with Thumbnails